Lukijat

lauantai 4. helmikuuta 2017

#2 Blondi tuli talliin



Pikkuisen pitää palata ajassa taaksepäin ja Blondin saapumiseen viime joulukuussa. Boss otti tamman vastaan rauhallisesti hörähdellen. 

Tiedättekö sen tunteen, kun tapaa ensimmäistä kertaa jonkun, ja tuntuu kuin olisi aina tuntenut toisen? 

Niin näytti olevan Bossin ja Blondin välillä. 




Seuraavana päivänä ne pääsivät ensikertaa kunnolla tutustumaan laitumelle. Minä tietysti kamera valmiina odotin vauhdikkaita action-kuvia, vaan eipä "vanha pari" ottanut raviaskeltakaan. Haistelivat turvakkain ja Blondi kopsautti kerran kaapinpaikan selväksi etusellaan. Boss väisti ja sitten sitä kuljettiinkin rinnatusten. Hassua että kaksi Englannissa syntynyttä hevosta päätyivät Suomeen asti näin elämänsä jakamaan! 







Kaikenlaista hevosremppaa Blondi toi tullessaan. Ensimmäinen asia oli saada eläinlääkäri raspaamaan hampaat ja täysin laiminlyöty häntä hoidettua kuntoon. Mikä lie oikea tarina, mutta niin hirveässä kunnossa oli koko häntäruoto ettei ilman rauhoitusta ollut asiaa mennä pitelemään. Suurimmat lantapaakut sain varovasti saksittua irti ja harjaa selvitin toista tuntia, muttei tarvinnut leikata kaunista "tukkaa". Boss seurasi mielenkiinnolla mitä viereisessä karsinassa oikein touhutaan. 














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti